Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Rezultate rușinoase la BACALAUREAT 2014

Monday, 07 July 2014, 13:18 Sursă: REALITATEA.NET

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Ieri, candidații au aflat dacă au promovat sau nu examenul maturității. În Dolj, procentul de promovabilitate este de 55,15%, sub media pe țară, care este de 59,06% după centralizarea a 99,12% din date.

REZULTATE BACALAUREAT 2014.  Primele rezultate ale acestei sesiuni de examen au fost afișate ieri în Dolj, începând cu ora 18.00. Decizia de a da vestea elevilor mai devreme despre ce au făcut la bacalaureat a fost luată rapid ieri, după ce Ministerul Educației a și dat primele estimări, la ora 15.00, privind promovabilitatea la nivel național. Având în vedere experiența sesiunilor anterioare, mulți candidați nici nu se așteptau să-și vadă notele mai devreme, astfel că, la unele centre, cum ar fi Colegiul „Gheorghe Chițu“ sau Liceul „Henri Coandă“ din Craiova nici nu erau candidați la ora afișării. La altele erau doar câteva zeci de elevi, mobilizați de vestea apărută pe internet. „Am aflat din Gazeta de Sud. Am citit acolo, că nu mai aveam răbdare...

Mai multe, pe gds.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Şase licee din judeţul Constanţa, din care două particulare, sunt pe lista neagră a Inspectoratului Judeţean Şcolar, după ce au înregistrat promovabilitate 0 la examenul naţional de Bacalaureat 2014. Pe lista liceelor cu rezultate dezastruase regăsim localităţile Cumpăna, Deleni, Dobromir şi Constanţa. Generalul ISJ, Răducu Popescu, urmează să analizeze situaţia în cazul acestor unităţi de învăţământ şi să decidă dacă se impune sau nu demiterea directorilor.

Mai multe, pe replicaonline.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Emotii uriase pentru mii de liceeni ieseni! Ministerul Educatiei a publicat, ieri, primele date legate de rezultatele preliminare ale sesiunii de vara la examenul de Bacalaureat. Conform unor surse, in judetul Iasi, procentul de promovare, inainte de contestatii, este unul sensibil mai mic decat cel de anul trecut. Pe de alta parte, prof. dr. Camelia Gavrila, sefa Inspectoratului Scolar, a precizat ca, astazi, dupa ora 10.00, vor fi afisate datele individuale ale candidatilor in centrele de examen. Aseara tarziu, pe site-ul edu.ro, au fost publicate rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat, scrie bzi.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. In baza datelor din acest moment, judetul Iasi se plaseaza in Top 5 la nivel national, in ceea ce priveste procentul de promovare la sesiunea de vara a examenului de Bacalaureat. Din cate se pare, doar judete precum Cluj sau Braila se afla la distante foarte mici, in fata judetului Iasi. Nu este vorba despre un lucru intamplator, avand in vedere faptul ca, in trecutul apropiat, Iasul s-a plasat pe locul al treilea. Oricum, dupa solutionarea contestatiilor, este posibil ca Iasul sa avanseze in clasament, scrie bzi.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Reporterii cotidianului Buna Ziua Iasi i-au interpelat pe directorii unitatilor din invatamant din judet, care au avut cele mai bune rezultate la examenul de Bacalaureat, din sesiunea de vara a acestui an. Este vorba despre prof. Cristina Valcu, directorul Colegiului National, prof. Elvira Rotundu, directorul Colegiului Costache Negruzzi.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL