Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO JUDEŢUL DE TOP al României: Cine sunt ELEVII DE NOTA ZECE?

Monday, 07 July 2014, 17:26 Sursă: REALITATEA.NET

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO. La nivel national, rata de promovabilitate la Examenul de Bacalaureat din acest an este de 59%, iar cele mai slabe rezultate au fost inregistrate in judetul Ilfov, unde doar 28% dintre elevi au promovat Bacalaureatul.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO. Opt elevi braileni au reusit sa obtina media maxima la Bacalaureat.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO.  Ana Milea Bolohov Sabina-Ioana  – profil stiinte ale naturii, Milea Ana-Maria – profil matematica-informatica, Mustata Alina-Georgiana – profil matematica-informatica, Picus Ionut – profil stiinte ale naturii, elevi ai Colegiul National "Nicolae Balcescu", Chituleasa Lavinia – profil matematica informatica, Damian Ecaterina – profil matematica informatica, Mardale Andrei – profil matematica informatica, elevi ai Colegiului National "Gh.M. Murgoci" Braila si Diaconu Ana (foto 3 dreapta) – profil muzica eleva a Liceului de Arte "Hariclea Darclee" au obtinut nota 10 la toate cele trei probe ale examenului.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO. Ana DiaconuCea mai buna promovabilitate s-a inregistrat la Colegiul National "Gh. M. Murgoci", unde un singur elev a fost declarat respins. Trei dintre absolventii de la Murgoici au obtinut media 10, iar 86 dintre ei au avut note intre 9,00 si 9,99.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO. La Colegiul National "Nicolae Balcescu" s-au inregistrat 4 medii de 10, iar un singur elev a fost declarat respins, dupa ce nu s-a prezentat la nicio proba. Alti 74 de absolventi ai Colegiului Balcescu au avut note intre 9-9,99.

Contestatiile se depun astazi, 7 iulie, intre orele 12.00 si 16.00, iar rezultatele finale vor fi afisate pe 11 iulie. 

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO CONSTANŢA. PARADA ABSOLVENŢILOR CARE AU LUAT BAC-ul


REZULTATE BAC 2014 EDU.RO: Iată ce notă ai luat la BAC!

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. 'Felicitări tuturor absolvenților de liceu care au susținut, zilele acestea, examenul de Bacalaureat. Le urez succes pe mai departe celor care au promovat și, totodată, îi încurajez pe cei care nu s-au pregătit suficient să-și păstreze încrederea în forțele proprii și să învețe mai mult pentru următoarele sesiuni de examen. De asemenea, mulțumesc cadrelor didactice care s-au implicat în buna organizare și derulare a probelor de anul acesta. Rezultatele acestui examen reflectă munca depusă atât de elevi, cât și de profesori de-a lungul celor patru ani de liceu", a afirmat ministrul, potrivit unui comunicat de presă.

A sosit momentul adevărului. Absolvenţii de liceu care au susţinut examenul de BACALAUREAT află în cele din urmă notele. Ministerul Educaţiei Naţionale a centralizat deja, duminică, situaţia promovării examenului de Bacalaureat 2014, sesiunea iunie - iulie 2014. 

Află nota ta de pe EDU.RO.

Peste 40 la sută dintre absolvenţii de liceu au picat examenul de bacalaureat. Cu toate acestea, rata de promovare este mai mare cu trei la sută decât în urmă cu un an, anunţă ministerul Educaţiei. Îngrijorătoare este, însă, rata absenteismului. Aproape jumătate dintre cei care ar fi trebuit să susţină examenul maturităţii în acest an nu s-au prezentat.

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. Aproape 60% dintre cei care au susţinut Bacalaureatul în acest an au reuşit să promoveze examenele. O situaţie mult mai bună decât în anii trecuţi, când doar 45-50% dintre absolvenţii de liceu luau note de trecere. Grav este însă că rata absenteismului a fost una uriaşă, iar zeci de mii de elevi nu s-au prezentat la examene.

În anul 2013-2014 am avut in clasele a 12 inscrisi aproape 200.000 de elevi. În plus, ar trebui sa-i adaugam si pe cei care anul trecut au picat examenul de Bacalaureat, alti 100.000, pentru a vedea numarul total al celor care ar fi trebuit in acest an sa se prezinte la Bac. Aproape 300.000. Cu toate acestea, nu s-au inscris decat putin peste 160.000. Din acestia insa, scadem alti 15.000, care nu s-au mai prezentat la examen. Si vedem astfel o rata a absenteismului URIASA - aproape 160.000 de candidati nu s-au prezentat in anul 2014 la examenul maturitatii.

Ministerul Educatiei a publicat notele pe site-ul www.edu.ro, iar azi acestea vor fi afişate şi la avizierele şcolilor. Cei nemulţumiţi vor putea depune contestaţii până la ora 16. În cazul în care nu au promovat Bacalaureatul, pot susţine din nou testele în luna august, la cea de-a doua sesiune.


REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. Potrivit acestuia, elevii care nu au promovat examenul vor fi sprijiniți pentru a obține performanță în viitor.

"Există, desigur, o departajare în funcție de performanțe, dar este foarte important că elevii care nu au promovat Bacalaureatul în sesiunea de vară vor fi sprijiniți pentru a obține performanță în viitor. Ei nu sunt și nu trebuie să se simtă abandonați", susține Pricopie.

MEN a anunțat că 59,18% dintre absolvenții de clasa a XII-a au promovat bacalaureatul în sesiunea iunie — iulie 2014, după centralizarea a 99,62% din date, proporția fiind mai mare cu 3% comparativ cu situația parțială centralizată în iulie 2013, când era de 55,52%. 

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. Elevii care au susţinut examenul de BACALAUREAT 2014 vor primi rezultatul final pe 7 iulie şi acestea vor fi afişate EDU.RO. Potrivit metodologiei examenului de BACALAUREAT 2014, absolvenţilor care nu au promovat BACALAUREATUL li se vor recunoaşte probele la care au obţinut media 5.

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. Potrivit metodologiei publicate pe EDU.RO în cazul nepromovarii examenului examenului de bacalaureat, pot fi Recunoscute în sesiunile urmatoare, la cerere, rezultatele la evaluarile sustinute conform art.41, alin. (1) lit. A, B, C si D, respectiv rezultatele la probele scrise prevazute la art.41, alin. (1) lit. E. care au fost promovate cu cel putin nota 5.

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. Candidatii care au participat, dar nu au promovat examenul de bacalaureat în sesiunile de bacalaureat organizate începând cu anul 2003, pot solicita recunoasterea unora dintre probele promovate în anii mentionati, în conformitate cu prevederile prezentei metodologii.

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. Candidii care au fost eliminati de la o proba, pentru frauda sau tentativa de frauda, nu mai au dreptul de a participa la urmatoarele doua sesiuni ale examenului de bacalaureat. Aceştia vor relua integral examenul de bacalaureat, cel mai devreme în a treia sesiune dupa cea în timpul careia au fost eliminaţi.

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. Candidaţii care au fost înscriţi la examen fara a îndeplini condiţiile legale de înscriere sau care au beneficiat de informaţii, documente sau alte forme de sprijin, obţinute pe cale frauduloasa, care le-au facilitat rezolvarea subiectelor, situatii constatate de organele în drept, sunt eliminaţi din examen. Daca frauda este constatata în centrul zonal de evaluare, lucrarile sunt anulate şi candidatii sunt considerati eliminati din examen. În situaţia în care frauda este constatata dupa încheierea examenului de bacalaureat, comisia de bacalaureat judeţeana/a municipiului Bucureşti modifica rezultatele examenului, în sensul ca respectivul candidat este considerat eliminat din examen. Daca diploma de bacalaureat a fost completata, dar nu a fost eliberata candidatului, ea este anulata.

REZULTATE BAC 2014 EDU.ROPentru candidatii aflaţi în situatia menţionata la alin. (3), carora le-a fost eliberata diploma de bacalaureat, inspectoratul şcolar propune instantei de judecata anularea diplomei obtinute în urma fraudei dovedite.

Pentru ultima probă a examenului de BACALAUREAT 2014, candidaţii au putut opta, în funcţie de filiera, profilul şi specializarea urmate, pentru una dintre disciplinele cuprinse în următoarele două grupe: fizică, chimie, biologie sau informatică - pentru profilul real din filiera teoretică, pentru profilul tehnic şi profilul resurse naturale şi protecţia mediului din filiera tehnologică şi pentru profilul militar din filiera vocaţională; geografie, filosofie, logică şi argumentare, economie, psihologie şi, după caz, sociologie - pentru profilul umanist din filiera teoretică, pentru profilul servicii din filiera tehnologică şi pentru toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională.

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. GEOGRAFIE, SUBIECTE şi BAREM EDU.RO: "Seamănă cu sesiunea de toamnă 2013"

Profesoara de geografie Cristina Smeianu spune că seamănă destul de mult cu ceea ce au primit elevii anul trecut, la sesiunea din toamnă. "Nu cred că au fost puşi în dificultate de vreo cerinţă atâta timp cât s-au pregătit constant, sunt întrebări cu grad diferit de dificultate pentru a se putea face diferenţierea", spune aceasta, citată de Adevărul.ro.
Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL