Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Remediul de sute de ani care îţi menţine inima sănătoasă. Se crede că este "leacul lui Dumnezeu"

Wednesday, 13 January 2016, 17:52 Sursă: REALITATEA.NET

Hildegard von Bingen a fost o călugăriță benedictină ce a trăit cu aproximativ 800 de ani în urmă și s-a ocupat de discipline precum religie, muzică, biologie și medicină. A trăit 81 de ani, iar după moartea sa, un medic a descoperit rețeta pe care ea o folosea pentru a trata bolile de inimă și a publicat-o, potrivit goodmorningcenter.com. Călugarița era de părere că toată lumea trebuia să știe acest leac, iar în scrierile sale explica faptul că tot ce știe provine de la viziunile sale de la Dumnezeu.

Leacul călugăriței Hildegard a fost publicat de Maria Treben, autoarea cărții „Vindecarea prin farmacia lui Dumnezeu”. Femeia spune că acest remediu poate trata orice problemă a inimii, de la angină pectorală la afecțiunile provocare de stres, scrie unica.ro.

Inima, protejată de ingrediente naturale

Pentru acest tratament, ai nevoie de:

10 legături de pătrunjel proaspăt
1 litru de vin roșu sau alb, natural
2 lingurițe de oțet din vin
300 de grame de miere naturală

Toarnă vinul într-o oală și pune acolo pătrunjelul, mierea și oțetul. Lasă totul pe foc mic pentru 10 minute, apoi mai adaugă 300 de grame de ceară de albine și lasă să fiarbă timp de 4 minute. Strecoară vinul într-o sticlă bine curățată și închide-o bine. Și sedimentele rămase pot fi folosite în continuare la gătit sau pot fi adăugate în sticlă la final. Trebuie să consumi zilnic băutura obținută, până când începi să te simți mai bine.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL