Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Remedii neaşteptat de simple şi eficiente pentru respiratia urat mirositoare

Monday, 27 October 2014, 10:17 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru a descoperi solutia potrivita impotriva respiratiei urat mirositoare, trebuie identificata cauza. Respiratia poate fi urat mirositoare din cauza fumatului, dar si din cauta stilului alimentar sau poate a unor probleme dentare. Fiecare cauza prezinta o solutie, odata ce aceasta este identificata.

 Insa, indiferent de problema care genereaza respiratia urat mirositoare, exista remedii simple, absolut firesti care pot diminua mirosul neplacut si chiar sa-l indeparteze in unele cazuri.

 

1. Vizita la dentist

 Cu aceasta incepe totul! Persoanele care au probleme dentare precum carii sau gingivita au, mai mereu, respiratia urat mirositoare. Dincolo de igiena orala corecta, doar tratarea acestor probleme medicale poate indeparta si respiratia urat mirositoare.

 2. Periajul dentar

Unele persoane ar putea considera absurd sfatul periajului dentar de cel putin doua ori pe zi, caci le-a intrat in reflex de cand sunt mici si nu-si imagineaza ziua fara acest obicei de igiena.

Insa adevarul este ca igiena orala a romanilor lasa de dorit. La nivel national, un roman foloseste aceeasi periuta de dinti 2 ani la rand, cand ea ar trebuie schimbata o data la trei luni (cel putin). Totodata, romanii din orase folosesc, in medie, doar un tub de pasta de dinti la sase luni, potrivit statisticilor pe 2013. Situatia in mediul rural este mai grava, caci acolo romanii folosesc, in medie, o pasta de dinti la 3 ani.

Articolul integral pe Lyla.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL