Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Războiul PNL-PSD din criza de coronavirus, tranșat de CCR pe 6 mai

Tuesday, 07 April 2020, 12:45 Sursă: realitatea.net

 

Judecătorii CCR au decis să analizeze sesizările liberalilor la adresa proiectelor de lege ale social-democraților pe amânarea plății utilităților și a ratelor la credite pe 6 mai.

PNL a depus, luni, două contestații la Curtea Constituțională care vizează cele două legi propuse de PSD și adoptate de Parlament săptămâna trecută.

Liberalii motivează că proiectele PSD nu au punctul de vedere al Guvernului și nu arată clar impactul socio-economic, juridic și bugetar.

În replică, președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că „atacarea la CCR a măsurilor sociale și economice inițiate de PSD și votate de toate forțele politice parlamentare, nu lovește în PSD, ci în românii și firmele românești care acum așteptau un sprijin real din partea statului”.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-08 23:03:10
Tovuleeee, unde e industria strategica, tovuleeee !!!

Si virusii ii luam din strainatate, tovule. Nu e spirt, nu sint masti, nu sint manusi, ..., rosiile sint turcesti, usturoiul chinezesc, tovuuuuleeeeee !!! Nu sint locuri de munca, bugetarii si putinii privatii sint doar slugile voastre, tovuleee ! Invatamintul produce slugi pentru straini ca nu au unde munci, tovuleeee ! Cei mai mari “investitori” sint proxenetii, prostituatele, cersetorii si tilharii pe care ii ajutati legislativ sa se simta ca acasa in ro, tovuuuuleeee ! Va cerut horbanica sa renuntati la jefuirea bugetului cu pomeni, salarii si pensii nesimtite si jmediat ai jnceput sa croncanesti, tovuleeeee ... nu va ajunge nimic .,,

Alte articole din: ACTUAL