Radu Beligan a murit. Fiica actorului a dezvăluit cum îşi pot lua fanii ADIO de la artist

Friday, 22 July 2016, 09:41, Sursă: REALITATEA.NET

Lamia Beligan, fiica lui Radu Beligan, a precizat într-un mesaj postat, joi seară, pe Facebook că trupul neînsufleţit al regretatului actor, care a decedat pe 20 iulie, va fi depus vineri seară, la ora 20:00, la biserica Colţea pentru Priveghi, iar sâmbătă dimineaţă, la TNB.

Adaugă părerea ta

Actriţa Lamia Beligan le-a mulţumit, totodată, în mesajul său, celor care i-au adus sprijin atât ei, cât şi familiei sale, în clipele triste cauzate de moartea regretatului actor:

„Mulţumesc din suflet celor care sunt alături de mine şi de familia mea în aceste clipe grele. Regret că datorită unor false informaţii vehiculate în presă oamenii au fost îndreptăţi, în mod greşit, către Teatrul Naţional în această seară. Tatăl meu va fi depus mâine seară (nr. vineri seara), la orele 20, la biserica Colţea pentru Priveghi, urmând că sâmbătă dimineaţă să îşi întâlnească pentru ultima oară publicul iubit în incinta Teatrului Naţional.”, a scris fiica regretatului actor, joi seară, pe pagina sa de pe reţeaua de socializare Facebook.

Trupul neînsufleţit al actorului va fi depus în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional "I.L.Caragiale" din Bucureşti, sâmbătă 23 iulie, între orele 10.00 – 13.00, au anunţat reprezentanţii TNB.

Actorul Radu Beligan va fi înmormântat, sâmbătă, cu onoruri militare, deoarece fusese decorat cu Steaua României.

Radu Beligan s-a stins din viaţă, miercuri, la 97 de ani, la Spitalul Elias.