Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Proxenetă la doar 14 ani: ”Hai fată, că poți să faci bani, nu fi proastă!” Cum funcționa rețeaua

Monday, 25 May 2015, 11:10 Sursă: REALITATEA.NET

Simonei nu-i plăcea şcoala. Elevă în clasa a VII-a, ea trecea pe la cursuri doar atât cât să nu rămână repetentă. În rest, viaţa ei se derula „la firmă”. Aceasta era denumirea de cod prin care Simona Alexandra Ulmaru (acum în vârstă de 16 ani) denumea hogeacul în care ademenea fete de vârsta ei în vederea practicării prostituţiei. Povestea, după cum veţi putea citi în materialul de faţă, este şocantă.

 Crescută doar de mamă, într-o încăpere modestă, închiriată de la Primăria Galaţi într-o casă veche, naţionalizată, Simona a vrut mereu mai mult de la viaţă. Chestionată de anchetatori în legătură cu împrejurările în care a decis să devină – probabil - cel mai tânăr proxenet din România, fata a recunoscut, cu seninătate, că suferea mult pentru că alţii copii aveau bani, iar ea nu. „Mama nu avea cu ce să-mi cumpere aproape nimic. Cumva trebuia să fac rost de bani. Aşa mi-a venit ideea”, a declarat ea. Mijlocitor în demararea afacerii i-a fost un anume Petrică Stan, un individ de 30 de ani, dat în prezent în urmărie internaţională, prin Interpool, pentru săvârşirea mai multor fapte  penale.

Fata a mărturisit că Petrică Stan îi era prieten şi că-l cunoscuse undeva în zona şcolii la care învăţa, în anul 2011, pe când de-abia împlinise 13 ani. Ce i-a legat pe cei doi până în vara lui 2012, când a început „munca” de proxenetă a Simonei, este greu de spus, dat fiind că anchetatorii sunt zgârciţi în amănunte pe acest subiect. Cert este că Stan a învăţat-o pe Simona Alexandra Ulmaru (pe atunci în vârstă de doar 14 ani, vă reamintim), cum să racoleze fete pentru prostituţie, scrie Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL