Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Profeţiile terifiante ale lui Nostradamus pentru 2016

Monday, 04 January 2016, 09:44 Sursă: REALITATEA.NET

Obama, ultimul preşedinte

Nostradamus a prezis alegerea lui Barack Obama în 2013, însă a spus, de asemenea, că el va fi ultimul preşedinte american, potrivit healthyandnaturallife.com. Să însemne asta că SUA nu vor mai fi o superputere? Nimeni nu ştie exact, însă 2016 ne va arăta semnificaţia profeţiei lui Nostradamus.

Alinieri neobişnuite ale planetelor

Nostradamus a scris, de asemenea, despre alinierea neobişnuită a planetelor şi alte schimbări astronomice care vor avea consecinţe pe pământ.

Fenomene meteorologice neobişnuite

Nostradamus a prezis schimbări climatice şi dezastre naturale tot mai frecvente în 2016. “Vom vedea cum apa va creşte, iar pământul va cădea sub ea” a scris profetul. Schimbările climatice nu sunt o surpriză, având în vedere că în unele zone a nins primăvara, iar în 2015 au fost schimbări neobişnuite de temperatură.

Explozii în Orientul Mijlociu

În 2016, Nostradamus a prevăzut numeroase explozii în Orientul Mijlociu şi avioane care vor cădea din cer. Zona este, deja, afectată de conflicte sângeroase, iar 2015 a fost marcat de numeroase tragedii aviatice.

Orientul Mijlociu în flăcări

Potrivit lui Nostradamus, zonele de petrol din Orientul Mijlociu vor arde în flăcări. Vor fi probleme în timpul alegerilor prezidenţiale din 2016, iar întrebarea pe care şi-o pun specialiştii este dacă cele două evenimente vor fi conectate.

Sfârşitul lumii

Profetul a susţinut că războiul din Irak reprezintă primul semn că lumea se apropie de sfârşit. Şi civilizaţia mayaşă a prezis sfârşitul lumii, însă până acum nici una dintre aceste profeţii nu s-au adeverit.

Vezi mai multe pe unica.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL