Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Profeţiile necunoscute ale lui Nostradamus despre 2016. SECRETE despre viitorul omenirii!

Saturday, 19 March 2016, 22:15 Sursă: REALITATEA.NET

Conform site-ului spaniol videncia.guru, Nostradamusa pastrat o serie de secrete despre viitorul omenirii. Multe dintre acestea ies abia acum la iveala si fac referire la evenimente catastrofale (atat fenomene naturale cat si sociale).

Nostradamus, despre 2016 si anii ce vin

1. In partea occidentala a Statelor Unite ale Americii va avea loc cel mai mare cutremur din istorie. Expertii in futurologie care au analizat previziunile profetului francez spun ca exista peste 50% sanse ca aceasta catastrofa naturala sa se produca in acest an, scrie efemeride.ro.

2. Parintii vor fi vitregiti de propriii lor copii. O noua ‘moda’ va porni din tarile occidentale (nordice) in care, pentru a deveni parinte sau pentru a pastra copilul (ca sa nu intre sub tutela statului), cuplurile vor trece prin o serie de examene si testari dificile. Parintii vor primi licente sau permise de a tine copii.
 
3. Oamenii vor iesi in strada pentru a reclama impozitele si taxele prea mari. Multi nu vor mai dori sa plateasca bani statului din cauza coruptiei prea mari.

4. Oamenii vor invata sa vorbeasca cu animalele.

5. Radiatiile vor produce mari probleme in toata lumea. Incalzirea globala devine o amenintare serioasa si va fi luata cu adevarat in serios din toamna acestui an.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL