Profesoara obsedată de sex a rupt tăcerea în arest. La ce scene incredibile au luat parte elevii

Thursday, 26 January 2017, 17:12, Sursă: REALITATEA.NET

O profesoară obsedată de sex din SUA, care s-a culcat cu cel puțin 3 dintre elevii săi minori, fapt pentru care a fost condamnată la 30 de ani de închisoare, a făcut noi declarații justificative prin care încearcă să-și reducă pedeapsa.

Adaugă părerea ta

Profesoara Brianne Altice din Utah, SUA, condamnată la 30 de ani de închisoare pentru acte sexuale cu minori, a încercat să-i înduplece pe judecători explicând că avea probleme de “încredere în ea însăși”, motiv pentru care a cedat la complimentele elevilor.

Femeia de 37 de ani, mamă a doi copii, a spus că a cedat după ce tinerii i-au spus cât de frumoasă este și cât de tânără arată.

Brianne Altice a mărturisit că nu a fost conștientă de problemele psihice pe care le avea la acel moment.

Detalii incredibile au apărut în noua sesiune de audieri, potrivit The Sun. Partidele de sex cu elevii de 17 ani au continut și după ce Altice a fost reținută de poliție pe motiv că întreținea relații sexuale cu minori.

Femeia și-a înșelat soțul cu mai mulți elevi, inclusiv în parcarea auto a unei biserici. Aventurile profesoarei erau de notorietate: elevii glumeau spunând "Oare cu cine se culcă dr. Altice azi?!"

Profesoara a fost poreclită la școală după tatuajul pe care unul dintre elevi la văzut pe corpul ei.