Primarul Bârladului în război total cu CNAIR: "Ne-au dat un copy/paste grosolan!"

Friday, 22 November 2019, 22:46 Sursă: Realitatea.NET

Dezinteres total al Companiei de Drumuri pentru sensurile giratorii ale Bârladului, așa numește primarul Dumitru Boroș atitudinea celor de la conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în urma unui răspuns care l-a scandalizat la maxim pe edil.

Adaugă părerea ta

Dumitru Boroș îi acuză pe cei din conducerea CNAIR de lipsă de profesionalism după ce în ultimele șase luni administrația bârlădeană a trimis nu mai puțin de 7 adrese prin care se solicitau informații cu privire la stadiul sensurilor giratorii din municipiul Bârlad.

Ultimul răspuns l-a scandalizat pe edilul orașului, mai ales că unul identic a primit și un simplu bârlădean care a trimis la rândul său o solicitare în acest sens către CNAIR.

Citeşte ce a urmat pe realitateadevaslui.net!

Comentarii Existente
2019-11-23 08:03:43
Piine si circ in Romanica

Mai nene primarule, la stat nu se munceste prea tare iar angajatii sint angajati pe baza de recomandari si interventii asa ca nu are cine sa iti raspunda ! Munca si carnea de porcos e grea ... salariul e greu si el, iar pensia si mai si ... cum sa termine ''profesionistii' intr-un an ceea ce trebuie sa fie scopul vietii lor !???

Alte articole din: LOCAL