Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Poliția germană: Noi atacuri în trenuri sunt posibile "în orice moment"

Friday, 22 July 2016, 22:31 Sursă: REALITATEA.NET

Atentat Munchen. Poliția germană avertizează cu privire la amenințările majore legate de trenurile din țară, după atacul de zilele trecute soldat cu 18 răniți, când un tânăr afgan a lovit la întâmplare cu un cuțit și un topor.

Atentat Munchen. Amenințările "se pot manifesta sub forma unui atentat reușit la orice moment", spune raportul Poliției Federale din Germania într-un raport intern, citat de RT.com.

Atentat Munchen. Un alt atac a avut loc la începutul acestei săptămâni. Cel puțin 18 de persoane au fost rănite sau au avut nevoie de îngrijiri medicale, luni seară, în sudul Germaniei, după ce un individ a lovit la întâmplare cu un topor și un cuțit, într-un tren de pasageri.

Tânărul de 17 ani de origine afgană a încercat să fugă de forţele de ordine după ce atacase pasagerii trenului, dar a fost împuşcat mortal de poliţie, informează publicaţia Süddeutsche Zeitung. Conform unui purtător de cuvânt al Poliţiei regionale, cel puţin trei persoane sunt în stare gravă în urma atacului.

În total, au fost atacate 18 persoane, dar majoritatea au scăpat cu răni uşoare. Presupusul autor al atacului a încercat să fugă de forţele de ordine după ce atacase pasagerii cu un topor şi cu un cuţit, dar a fost împuşcat mortal de poliţie.

Atentat într-un centru comercial din Munchen. Mai mulţi morţi şi răniţi


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL