Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Plantele care aduc NOROC în casa ta. Cum să atragi prosperitatea

Wednesday, 08 November 2017, 10:37 Sursă: REALITATEA.NET

Busuiocul este considerat o planta aducatoare de noroc, magica si sfanta, despre care se crede ca s-ar fi ivit din lacrimile Maicii Domnului.

Numita norocel sau banisor, planta-de-jad atrage prosperitatea in casa. In China, multe case si restaurante au un ghiveci cu o astfel de planta in apropierea usii principale. Se crede ca ea aduce belsug si prosperitate, mai ales daca este primita in dar.

Pentru chinezi, bujorul este regele florilor, care aduce bogatii si onoruri. Legenda spune ca toti bujorii sunt norocosi, insa cei de culoare rosie il aduc in viata fetelor pe cel care le e sortit.

Tot pentru noroc si prosperitate sunt recunoscute si florile de iasomie. Ingrijeste cum se cuvinte o astfel de planta pentru a te bucura de florile ei, dar si de norocul pe care aceasta il va atrage pentru tine!

Despre bambus se spune ca este planta care aduce cel mai mult noroc. Este adorat de toata lumea pentru ca nu e pretentios si, pe langa noroc, aduce dragoste si liniste in casa celui care il ingrijeste, potrivit femeia.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL