Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Peste 600 de joburi la Târgului de Cariere. Pirelli şi Renault, printre firmele care fac angajări

Thursday, 23 April 2015, 11:31 Sursă: REALITATEA.NET

Recrutorii prezenți la eveniment au 94 de posturi deschise și sunt în căutarea de persoane cu abilități bune de comunicare într-o limbă străină, precum engleza, franceza, ebraica, germana sau araba, cu o afinitate de a lucra cu oamenii și de a găsi soluții la problemele pe care aceștia le întâmpină.

"Alt partener premium al evenimentului, Competence Call Center este unul din centrele de contact de vârf din Europa, iar echipa CCC Brașov caută colegi vorbitori de limbi străine, motivați și pasionați de turism, care să înceapă și să-și dezvolte o carieră de succes în domeniul BPO", potrivit organizatoilor.

Mihaela Pleșcan, HR Business Partner al AtoS IT Solutions and Services anunță peste 200 de joburi disponibile în cadrul companiei, pentru care sunt așteptați „candidați pasionați și interesați de tehnologiile de administrare infrastructuri și aplicații (precum SAP basis, DBA Oracle, Windows/Unix server management), cât și de dezvoltare software (Java, C++ embedded, php developer etc.)”.

Printre companiile care mai participă la Târgul de Cariere se numără Arabesque, Computer Generated Solutions, DCI, Dima Consulting Group, Draexlmaier, Eurocopter, GI Group, Job Selection, Kastamonu România, Lugera, Pirelli, Renault, Route 66, US Travel și VEO Finances.
La eveniment vor participa și alte instituții precum AIESEC, AJOFM Brașov, BEST, JCI, DofE, Universitatea “Transilvania” Brașov, iar oportunitățile de carieră prezentate la târg vor depăși 600 de job-uri cu normă întreagă sau parțială, programe de internship în țară sau în străinătate, dar și stagii de practică sau de voluntariat.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL