Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Paleologu, cale liberă. Mihail Neamţu s-a retras din cursa internă pentru prezidenţiale

Saturday, 24 August 2019, 20:03 Sursă: REALITATEA.NET

„În ultimele săptămâni, am primit mii de mesaje care m-au încurajat să candidez la alegerile pentru Cotroceni. Am fost onorat ca Partidul Mişcarea Populară să mă considere prezidenţiabil. M-a bucurat, de asemenea, susţinerea platformei Alternativa Dreaptă şi suportul arătat de numeroşi lideri ai societăţii civile. Le mulţumesc tuturor pentru încredere! Gândurile dumneavoastră mi-au atins inima şi m-au convins că e momentul să trec la acţiune. Analizele şi comentariile sunt necesare, dar insuficiente. (...) După o reflecţie mai adâncă, am decis că este înţelept să-l sprijin pe Toader Paleologu în cursul alegerilor din această toamnă. Celor care mi-au susţinut cu pasiune candidatura le mulţumesc pentru entuziasm şi le spun că am împlinit relativ recent 40 ani. Şi-n 2020, şi-n 2024, şi-n 2028, mă voi strădui să le reprezint valorile şi idealul. Prin urmare, nu-i o renunţare, ci doar un pas pentru consolidarea unui proiect de echipă”, a scris Mihail Neamţu, pe Facebook.

El salută decizia lui Theodor Paleologu de a candida la prezidenţiale din partea PMP.

„Am salutat, de asemenea, dorinţa lui Toader Paleologu de-a candida la alegerile prezidenţiale din 2019. Pe lângă specializarea academică de anvergură internaţională, umorul savant şi experienţa parlamentară îl recomandă pe Toader drept un excelent candidat al Dreptei conservatoare”, a mai afirmat Neamţu, potrivit Mediafax.

Surse din interiorul PMP au declarat pentru Mediafax că în sondajele interne ale partidului Theodor Paleologu era favorit, însă exista o altă tabără care îl susţinea pe Mihail Neamţu în cursa pentru prezidenţiale.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL