Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pactul Opoziției în imagini. Cine e cel mai "tare din parcare" după înălțime

Thursday, 13 June 2019, 21:40 Sursă: REALITATEA.NET

A fost o zi festivă pentru șeful statului, Klaus Iohannis împlinind tocmai astăzi 60 ani. Administrația prezidențială a publicat o serie de fotografii interesante de la ceremonia de semnare a Acordului național, dar nu reiese clar dacă s-a ciocnit și un pahar de șampanie sau nu.

Deși Iohannis este unul dintre cei mai înalți oameni politici din România - la propriu, având 192 de cm, din pozele făcute azi la Cotroceni se vede că șeful USR Dan Barna are cel puțin 5 cm în plus.

Nici "baschetbalistul" Victor Ponta nu stă rău la capitolul înălțime, fiind creditat cu o talie similară celei a președintelui: 192 cm.

În alocuțiunea de la Cotroceni, președintele Klaus Iohannis nu a ratat momentul pentru a se lansa într-o nouă critică dură la adresa PSD. "PSD-ul nu s-a schimbat, nu se schimbă, a rămas doar cu aparența schimbării, urmărește aceleași obiective și răspunsul lor - pe care mi l-au dat prin media - a fost un refuz, aveau mai multe amendamente decât obiective în acest Acord", a spus Iohannis.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL