Pacient cu infarct, scos cu targa PESTE GARD de medici. Motivul, halucinant!

Monday, 21 May 2018, 11:32 Sursă: REALITATEA.NET

”Vino si muta masina, un om a facut infarct si medicul a trebuit sa sara gardul, dar acum nu il pot scoate pe om din curte!!”, a scris Tania P., pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

Se pare că medicii au fost nevoiți să demonteze o bucată din gard, iar pe acolo l-au scos pe pacient întins pe o targă. Poarta casei a fost blocată de un autoturism, șoferul parcând atât de aproape de ușă, încât nimeni nu s-a putut strecuta înăuntru.

Conducătorul auto a lăsat în bord un card de acces eliberat de Primăria Cluj-Napoca pentru Zilele Clujului, dar nici un număr de telefon pentru a fi sunat. Poliția Locală a fost chemată la locul incidentului, scrie stiridecluj.ro.

Directorul Serviciului de Ambulanță al județului Cluj, Horia Simu, a declarat că pacientul a fost internat la Institutul Inimii. ”Nu s-a putut face accesul în curte pe poartă, iar medicii au fost ajutați de mai mulți bărbați pentru a-l scoate pe pacient afară peste gard. Echipajul l-a stabilizat pe pacient, dar pentru a ajunge acolo medicii au fost nevoiți să sară gardul. Astfel de cazuri sunt foarte grave și intervenția rapidă a medicilor este vitală. Bărbatul a fost stabilizat și în ambulanță și acum este internat la Institutul Inimii Cluj”, a spus medicul Horia Simu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL