Oameni de SUCCES care au cunoscut şi EŞECUL

Saturday, 22 February 2014, 23:06 Sursă: REALITATEA.NET

Succesul este o notiune la care multa lume viseaza si care pentru unii este greu de atins. Mai ales dupa ce rateaza cateva incercari.

Adaugă părerea ta

Odata confruntati cu esecul, oamenii au tendinta sa dea inapoi  si foarte greu se lasa convinsi sa incerce din nou. Pana la urma, realizeaza ca aceasta este, de fapt, cheia succesului: sa nu te dai batut.

Iata cei mai cunoscuti “ratangii” care, desi s-au confruntat cu esecul in multe ocazii, au cunoscut in cele din urma succesul.

1. Winston Churchill a ramas repetent in clasa a VI-a. A fost infrant in toate confruntarile pentru ocuparea unei functii publice. Apoi a devenit premierul Marii Britanii, la varsta de 62 de ani.

2. Thomas Edison a fost considerat de profesori “prea prost pentru a invata ceva”. Iar pana la ajunge la celebrul bec, a trecut prin 1000 de incercari nereusite. El insa nu le-a privit niciodata ca pe un esec, iar vorbele sale sunt celebre: “Nu am esuat de 1000 de ori, ci am descoperit 1000 de moduri in care nu se face un bec!”

3. Harland David Sanders – faimosul “Colonel” KFC – fost refuzat de 1000 de restaurante, pana sa ajunga la KFC. Drept apreciere pentru reteta sa, restaurantele KFC inca mai poarta pe firmament imaginea colonelului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.