Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O tânără de 19 ani a murit de cancer la colon după ce a ignorat aceste simptome

Monday, 23 October 2017, 09:53 Sursă: REALITATEA.NET

Megan Pryde era din Anglia și avea doar 19 ani când destinul i-a fost curmat. Aceasta a fost diagnosticată cu o formă de cancer la colon care era mult prea agresivă și care nu putea fi tratată. Cu câteva luni înainte de a primi vestea sfâșietoare, medicul a analizat simptomele tinerei și i-a spus că este constipată, prescriindu-i un tratament cu laxative.

Prima vizită pe care Megan a făcut-o la doctor a fost cauzată de constipația puternică și durerile severe de stomac. Cu toate acestea, medicul a hotărât că nu este ceva grav și i-a prescris câteva laxative ca tratament. Durerile la stomac se intensificau din ce in ce mai tare, astfel că părinții începeau să se îngrijoreze. Au mers din nou la spital, unde doctorii au presupus că suferă de apendicită dar, la o analiză amănunțită, i-au găsit un chist pe ovar.

După cinci zile în care a fost supusă diferitelor investigații și colonoscopii, i s-a comunicat că are o tumoare. A fost un adevărat șoc pentru ea și pentru familia ei! Din păcate, tânăra a încetat din viață, boala fiind mult prea avansată pentru ca tratamentul să mai dea roade!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL