Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O româncă, eroină în SUA după ce a salvat o fată ţinută CAPTIVĂ de peste 1 an

Wednesday, 28 June 2017, 09:15 Sursă: REALITATEA.NET

Femeia din România s-a împrietenit online cu tânăra de 17 ani din Carolina de Nord care suferea de sindromul Asperger şi era ţinută captivă de un bărbat de peste un an, departe de casa părinţilor.

Tânăra Hailey Burns fusese atrasă de un necunoscut pe o reţea de socializare şi dispăruse de acasă de mai bine de 1 an, potrivit Daily Mail.

Sindromul Asperger se caracterizează printr-o tulburare a dezvoltării, în care persoana afectată are dificultăți în înțelegerea modalităților de interacțiune socială. Cei cu sindrom Asperger prezintă tulburări grave de comunicare, dificultăți de concentrare și interacțiune socială.

Hailey Burns s-a împrietenit totuşi pe Internet cu o femeie din România căreia i-a spus că este ţinută captivă. Românca a rugat-o pe tânără să facă o fotografie cu împrejurimile locuinţei, pe geam.

După ce a investigat cazul, românca i-a contactat pe părinţii lui Hailey care anunţaseră dispariţia fetei încă din luna mai 2016.

În următoarele cinci ore, poliţia a reuşit să o elibereze pe tânără şi să-l aresteze pe bărbatul de 31 de ani care o ţinea închisă în casa lui din Georgia.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL