Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O frumoasă prezentatoare TV a lăsat Antena 1 pentru iubitul ei, care a intrat în vizorul DNA

Monday, 29 June 2015, 10:59 Sursă: REALITATEA.NET

Conform surselor citate de Agerpres, DNA face cercetări cu privire la abuz în serviciu în legătură cu încheierea unor contracte de vânzare-cumpărare sau prestări servicii de către SC CET SA Brașov sau SC Tetkron SRL, societăți deținute de UAT Municipiul Brașov cu SC Bepco SRL Ghimbav, controlată de Simina Costan, Călin Filimon Costan și Mihai David (fost director Hidroelectrica SA).

Procurorii susțin că prin acestea s-ar fi urmărit devalizarea celor două societăți și scoaterea lor de pe piața energiei în favoarea Bepco, producând un prejudiciu de peste un milion de euro în patrimoniu bugetului local.

Călin Filimon Costan este soţul fostei prezentatoare TV, Luiza Bogdan. Frumoasa blondă a "activat" la televiziunile trustului "Intact". A prezentat ştirile din sport la GSP TV şi la Antena 1. A părăsit însă televiziunea, în urmă cu doi ani, după ce s-a implicat într-o relaţie cu Călin Costan. Din dragoste pentru omul de afaceri, Luiza Bogdan s-a mutat la Braşov, pentru a fi alături de iubitul ei.

Înainte de Călin Costan, despre Luiza Bogdan s-a scris că s-a iubit cu fotbaliştii Ousmane N'Doye şi Gabi Torje.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL