NOUĂ LOVITURĂ pentru chirurgul VEDETELOR: hoții i-au spart casa

Wednesday, 07 May 2014, 09:08, Sursă: Mediafax

Chirurgul estetician al vedetelor, Kasem Abu Bakr, a primit o nouă lovitură: în dimineața zilei de miercuri, 7 mai, vila sa din Mogoșoaia a fost spartă de hoți.

 Potrivit unor oficiali din Poliţia Ilfov, medicul ar fi lipsit de acasă între orele 23.00 şi 01.00, iar când s-a întors, a găsit urme de răvăşire şi a anunţat autorităţile.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Ilfov au început marţi noapte cercetările la faţa locului şi inventarierea bunurilor care au dispărut din casa medicului de origine palestiniană.

În noiembrie 2012, poliţiştii bucureşteni au percheziţionat locuinţele medicului Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser şi ale contabilului acestuia.

În urma investigaţiilor în acel dosar, în care este cercetat pentru evaziune fiscală, anchetatorii au stabilit că, în 2011 şi 2012, medicul a operat, într-o sală închiriată la un centru medical, aproximativ 140 de femei, cărora le-a mărit sânii, printre acestea fiind şi cunoscutele fotomodele Laurette Atindehou şi Mădălina Pamfile.