Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nostradamus, profeții cutremurătoare pentru anul 2018

Monday, 18 December 2017, 22:22 Sursă: REALITATEA.NET

Nostradamus a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit.

Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze și profețiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții.

Cel mai renumit cercetător al operei și vieții sale este românul Vlaicu Ionescu. "Scrierile mele vor fi mai bine înțelese de cei ce vor veni după moartea mea", scria clarvăzătorul.

900 de catrene despre prezicerea viitorului

Timp de 3 ani, Nostradamus a scris peste 900 de catrene și centurii despre prezicerea viitorului. În aceste lucrări, Nostradamus prevestește despre viitorul lumii, 70% din ele fiind împlinite până în prezent. Prevestește despre domnia lui Napoleon, despre Al Doilea Război Mondial, despre ascesiunea lui Hitler, despre asasinarea Președintelui american John F. Kennedy, despre aselenizare. Într-un catren, Nostradamus ne vorbește despre “cerul în flăcări”, “noul oraș”, “trăznet uriaș” și “doi frați răpuși”. Mulți care au analizat acest catren au concluzionat că ar fi vorba chiar despre atentatele din 11 septembrie 2001. 

El mai relatează că va fi și cel de-al Treilea Război Mondial, care va dura 27 de ani, menționând și venirea antichristului din Orientul Mijlociu. Se crede că cel de-al Treilea Război Mondial va începe după moartea ultimului Papă (cel ce va urma după moartea Papei Benedict al XVI-lea), care va fi asasinat de anticrist. 

Nostradamus vorbește și despre România 

În catrenele sale folosește noțiuni și denumiri folosite des în prezent, dar care nu existau la vremea respectivă. De exemplu, citind în Centurii numele de Italia, pentru noi nu ar fi nimic ciudat, dar regatul Italiei ia ființă mult mai târziu. După V. Ionescu, chiar și despre România spune ceva, în termeni istoric inexistenți atunci.

Profeții pentru 2018 

Liderul Bisericii Catolice va fi ucis.

Terorismul va fi principală amenințare a anului.

Încălzirea globală va stârni multe conflicte armate. China va face o mutare strategică prin care va deveni lider mondial. 

O țara (se presupune Statele Unite) va intră într-o era a incompetenței guvernamentale. Va avea loc un cutremur puternic în vestul Statelor Unite. America Latină se va confruntă cu schimbări importante la toate capitolele. Italia va atrage Europa într-o criză economică majoră.

Al treilea război mondial va implica două mari super-puteri și va dura 27 de ani.

Vezuviul va avea cea mai puternică erupție din istorie și va zgudui pământul la fiecate 5 minute, fapt ce ar putea cauza moartea a mii de oameni.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL