Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mulţi cred că zeama de varză murată este sănătoasă. Iată care este ADEVĂRUL 

Saturday, 24 October 2020, 10:47 Sursă: realitatea.net

Varza murată, dar şi zeama de varză conţin vitamina U, vitamina anti-ulceroasă, care se distruge prin fierbere, de aceea varza murată şi zeama se recomandă în tratarea bolilor ulceroase. Pentru că stimulează arderea grăsimilor şi normalizează apetitul, varza şi zeama de varză murată se recomandă şi în curele de slăbire.

De asemenea, zeama de varză murată reglează şi stabilizează tensiunea. Persoanelor hipotensive li se recomandă, zilnic, un pahar mare de moare de varză. Câteva pahare de moare pe zi, mai multe zile la rând, ajută la normalizarea digestiei, dar şi la prevenirea constipaţiei, în caz că te confrunţi cu aşa ceva.

Deşi nu este prea plăcută la vedere şi nici gustul nu e foarte atrăgător, consumată regulat, zeama de varză are efect detoxificat asupra organismului, ajutând la eliminarea toxinelor.

Totodată, datorită sărurilor şi mineralelor pe care le conţine, zeama de varza murată previne infecţiile respiratorii şi contribuie la vitaminizarea organismului şi la întărirea sistemului imunitar.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL