Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ministrul Costache, acuzat de ucidere din culpa - O pacienta a murit la 7 zile dupa o operatie pe care nu ar fi trebuit sa o faca

Wednesday, 19 February 2020, 06:53 Sursă: Realitatea.NET

Acuzații grave aduse la adresa ministrului Sănătății, Victor Costache. Soțul unei paciente care a murit după ce a fost operată de Costache declară că acesta a operat-o degeaba și a încasat banii fără să clipească. 10 mii de euro a costat operația, care conform specialiștilor nu trebuia făcută în regim de urgență. Cazul a fost adus in atentia publicului dupa un interviu cu sotul pacientei decedate, interviu acordat pentru Kanal D.

Soția preotului Mihalache Tudorică a fost operată în urmă cu trei ani la clinica particulară din Sibiu, unde ministrul Victor Costache era și medic și director. Prețul total: 10 mii de euro, plus 300 de lei pe zi pentru cazare. Victor Costache a promis familiei că în câteva zile femeia este acasă după operația de stenoză aortică severă. Un diagnostic pe care ministrul i l-a pus pacientei și pe care, după deces nu l-a mai recunoscut.

Femeia a murit la doar 7 zile după operație. Familia a cerut o expertiză, iar concluziile au fost uluitoare. Bolnava nu trebuia operată.

Pacienta omorâtă anul trecut din Piatra Neamț unde se vorbește că a murit în timpul operației, familia a vrut să o vadă, a venit după 3 zile dar nu a fost lăsată in salon să o vadă, ci să se uite la pat, de la ușă. După 2 zile a fost anunțată familia că a făcut complicații și a murit.

Dosarul în care Victor Costache este acuzat de ucidere din culpă se află de trei ani la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-19 07:14:42
Nocarb Naoi

Prostia mare este, că în România acuzațiile grave se tolerează, autorul nu se arestează imediat, astfel încât, acesta configureză tot felul de probe false, pentru acoperirea faptei penale.

2020-02-19 07:29:51
ingineruul scirbit de viata

Si stimabilul doreste sa opereze intreg sistemul de sanatate din romania!!!!! Sa vezi rezultate

2020-02-19 10:53:12
Adrian

Dar este ministru curat ca lacrima, nu???? In primul rand, asa se rezolva problemele in Romania, daca se rezolva...Apoi, de ce acest caz apare in presa doar acum? Au trecut, totusi, 3 ani!

Alte articole din: ACTUAL