Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ministerul Apărării Naţionale, semnal de alarmă în legătură cu zecile de FAKE NEWS și reamintește că VACCINAREA anti-coronavirus NU ESTE OBLIGATORIE

Thursday, 03 December 2020, 12:21 Sursă: realitatea.net, Facebook

Autor: Ioana Stanescu

 

Ministerul Apărării Naționale a publicat un mesaj pe pagina de socializare Facebook în care arată că știrile ce indică un așa-zis document „Vaccinarea va fi obligatorie”  sau „Campania de vaccinare împotriva COVID-19 este o acțiune militară, iar vaccinul, un medicament experimental testat pe populație” și că „În România se va folosi un vaccin care nu este autorizat” sunt FALSE.

Ministerului Apărării Naționale atenționează că „acestea sunt doar o parte din știrile false care au apărut și cresc în spațiul public” și reamintește că:

„Acestea sunt doar o parte din știrile false care au apărut și cresc în spațiul public. 
Vaccinarea nu este obligatorie. Este alegerea fiecăruia de a se vaccina sau nu. Dar este și obligația fiecăruia din noi să se informeze. Să se informeze din surse sigure. Vom reveni periodic cu informații pe pagina noastră de facebook și toate detaliile referitoare la toate aceste știri false și clarificări găsiți accesând linkul: https://www.mapn.ro/inforadar/index.php.

 

Ministerul Apărării Naţionale: „Vaccinarea nu este obligatorie”

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL