Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mihai Gâdea, dezvăluire despre vânzarea postului Antena 1: "Este adevărat că..."

Wednesday, 04 July 2018, 10:02 Sursă: REALITATEA.NET

Mihai Gâdea susține că, deși există oferte pentru Antena 1, postul deținut de familia lui Dan Voiculescu nu se va vinde, așa cum a fost cazul ziarului Gazeta Sporturilor.

"Se lanseaza o stire de genul acesta, Antena 1 se vinde. Se pleaca de la o informatie reala. Gazeta Sporturilor a fost vanduta trustului Ringier. Foarte bine. Se intampla astfel de tranzactii in orice parte a lumii. Dar apare si informatia ca se vinde Antena 1.

Este adevarat ca exista interes din partea unor trusturi straine pentru grupul Intact, pentru entitati din grupul Intact. Dar am avut un dialog cu proprietarii acestui trust si sunt abilitat sa va spun ca stirea despre vanzarea Antenei 1 este falsa. Proprietarii nu vor sa vanda Antena 1, in ciuda faptului ca exista astfel de oferte", a zis Mihai Gadea la Antena 3.

Gazeta Sporturilor, care a aparținut trustului Intact, a fost achiziționată de Ringier Sportal SRL. Conform comunicatului postat pe site-ul grupului Ringier, "achiziția cuprinde atât platforma digitală GSP.RO, cât și ediția printată a Gazetei Sporturilor", a notat gsp.ro.

După cum realitatea.net a informat acum o săptămână, Cătălin Tolontan va ocupa funcția de coordonator editorial la Ringier, cu atribuții foarte importante, urmând să fie responsabil atât de Gazeta Sporturilor, print și online, cât și de Libertatea, print și online.

Citește și: Ce reacție a avut Cătălin Tolontan după vânzarea ziarului Gazeta Sporturilor!

De asemenea, în urma tranzacției dintre Intact și Ringier, domeniul tolo.ro și conținutul editorial al site-ului au trecut tot în portofoliul Ringier, companie care se va ocupa și de publicitatea de pe site, a mai scris realitatea.net.

Citește și: Cătălin Tolontan, dat în judecată după "Dosarul Shanghai". Se cer despăgubiri uriașe

Grupul Intact a confirmat tranzacția.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL