MIERE, LĂMÂIE ŞI APĂ CĂLDUŢĂ. Miracolul acestui cocktail pe care ar trebui să-l consumi zilnic

Wednesday, 12 February 2014, 08:25 Sursă: REALITATEA.NET

Iată câteva motive pentru care ar trebui să faci o regulă din a bea în fiecare dimineaţă un cocktail din miere, lămâie şi apă calduţă. Potrivit specialiştilor, acest mix nu este doar bun pentru sănătate, dar te ajută şi să pierzi din greutate.

Adaugă părerea ta

Îmbunatateste digestia: Combinatia dintre apa,lamaie si miere ajuta tranzitul intestinal. In afara de faptul ca lamaie iti stimuleaza ficatul, aceasta ajuta la eliminarea toxinelor din corp.  Mierea actioneaza ca un antibacterian si elimina posibilele infectii din corp.

Curata stomacul imbunatatind functionarea colonului: Daca bei apa calduta cu lamaie si miere, peretii intestinelor-in special al colonului- sunt stimulati, reusind in acest fel sa  scapi de toxine, sa absorbi mai usor nutrientii si sa ramai hidratata.

Te scapa de constipatie: Mixul este un important digestiv. Pe langa acest lucru, ajuta la producerea mucusului intestinal.

Ajuta sistemul limfatic: Potrivit health.india.com, daca sistemul limfatic este deshidratat, persoana este intr-un real pericol de a se imbolnavi. Lipsa apei din corp poate duce la perturbari ale somnului, tensiune arteriala si stres. Daca te obisnuiesti sa bei un pahar de apa cu lamaie si miere dis-de-dimineata, ajuti la hidratarea intregului sistem, ceea ce poate ajuta la cresterea imunitatii acestuia.

Te binedispune: Daca te simti obosit, mierea din compozitie iti va da un plus de energie. Apa ajuta la curatarea sangelui care se duce la creier, iar lamaia ajuta la relaxare.

Curata tracul urinar: Mierea, dupa cum spuneam si mai sus, este un antibacterian extrem de sanatos si are capacitatea de a combate o serie de infectii comune.

Combate respiratia urat mirositoare: Natura acida a lamaii combinata cu propietatile mierii reusesc sa curete gura, activand glandele salivare, reusind in acest fel sa omoare bacterile.

Citeşte mai mult pe perfecte.ro.