Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Măsură EXTREMĂ. China CURĂȚĂ banii pentru a stopa epidemia de CORONAVIRUS

Sunday, 16 February 2020, 20:48 Sursă: realitatea.net, Mediafax

 

Este o măsură extremă, dar care se poate dovedi eficientă. Bancnotele și monedele sunt unele dintre cele mai murdare obiecte. Un studiu din 2017, efectuat pe bancnote de 1 dolar în New York, a arătat că acestea aveau 397 de specii de bacterii pe ele, transmite publicația Quartz, scrie Mediafax..

Banii pot fi curățați cu lumină ultravioletă sau la temperaturi ridicate. COVID-19 poate fi eliminat și cu dezinfectanți comuni.

Atunci când va fi posibil, a anunțat banca centrală din China, vor fi introduse noi bancnote în circulație.

Măsura vine într-un moment dificil pentru economia Chinei. Preşedintele Xi Jinping i-a avertizat pe oficialii comunişti că măsurile luate împotriva coronavirusului au mers prea departe şi ameninţă economia ţării.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-16 22:08:01
Marian Gliga

Nu banii.Nu aerul.NU iarna blanda.Nu DUMNEZEU.Ci,frica de puscarie,a marilor CONDUCATORI.Ci experientele,naucitoare,ptr a demonstra,voi niste,prosti analfabeti,ajunsi la conducerea unor state.Prostia si incapacitatea voastra,de a intelege,in pizda mamilor voastre,ca in fata MORTII,NIMENI NU SCAPA.NIMENI!!Aici este vb de experimente grele baaaaa,pe care,eu un bou,am spus-o din prima.BAAAAAAAA,NU V-A M-AI SATURA DRACU',DE BANI???CE VEI FACE PUTINE,CU ATATEA GUADROSUPEROCUATRUMILIARDO DE BANII ASTIA,DACA IESI SA TE PISI CA OMUL LA 2 DIMINEATA,SI VINE VANTUL ASTA DE PRIMAVARA-N BAIE,SI TE I-A CU SURPRIZE SURPRIZE?E....?????I-TI CLANTANE DINTIII????PENTRU CE BAAAAA,NU LASI LUMEA IN PACE???SA ARATI CUSCRILOR TAI,CA ESTI AL'DRACU'???SI CHINEZUL CU BOMBA BIOLOGICA (BAAAA EU SUNT UN SIMPLU CETATEAN,JUR,DAR CUTU-SA-MI SPUNETI,DACA NU ESTE ASA.CHINA ORI CUM NU RECUNOASTE.DOVADA,CA DE STAREA CELOR DOI JURNALISTI,PCC,I-A OMORAT.CA SI PE MEDICUL PRIM,DE 33 DE ANI CARE A DAT RELATII

Alte articole din: ACTUAL