Masina din Romania abandonata in Germania

Saturday, 16 November 2019, 06:00 Sursă: Realitatea.NET

Un autoturism cu numere de România ce pare găurit de gloanțe, abandonat de aproape o lună de zile pe marginea unei șosele din Germania, le dă mari bătăi de cap autorităților nemțești.

Adaugă părerea ta

Autoturismul marca Ford, înmatriculat în Brașov, stă abandonat pe marginea șoselei B101 ce leagă Freiberg de Großschirma
de la jumătatea lunii octombrie. De atunci, starea mașinii s-a deteriorat și a fost vandalizată de localnici, astfel că a fost împrejmuită cu bandă de poliție, potrivit FreiePresse.

Un fermier care deține un teren în apropiere este nemulțumit de faptul că autoturismul îi blochează calea de acces și spune că a anunțat poliția să o ridice.

“Geamurile sunt sparte și par găurite de gloanțe. Am informat poliția. Sunt surprins că poliția și angajații de la drumuri trec în mod regulat pe aici, dar nu fac nimic”, a declarat fermierul Gunther Zschommler pentru FreiePresse.

Încă nu este clar cum a ajuns autoturismul acolo, iar potrivit polițiștilor din Chemnitz, mașina nu a fost raportată furată nici în Germania și nici în România.

Cu ajutorul autorităților din România, poliția germană a reșit să afle cine este proprietarul autoturismului, însă acesta nu a putut fi contactat.

“Presupunem că vehiculul a fost lăsat pe marginea drumului pentru că proprietarul voia să scape de el, iar ”, a declarat
comisarul-șef Doreen Gohler, care a refuzat să confirme dacă găurile au fost provocate de un atac armat.

După o lună în care a stat pe marginea drumului, autoturismul a fost ridicat, vineri, de autoritățile germane, care continuă ancheta în acest caz, pentru a desluși misterul.

Sursa: freiepresse

Comentarii Existente
2019-11-16 06:32:15
Goe Proxenetul

Asa parcam noi masinile, probabil vreun locotenent a lasat-o acolo cind a venit concurenta sa ii ia fetitzele minore pe care le adusese sa serveasca nespalatii din strainatate ...

2019-11-16 07:37:26

Sunt abonat

Alte articole din: SOCIAL