Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mărturisirea terifiantă a lui Gheorghe Dincă. De ce ar fi ucis-o pe Alexandra

Saturday, 03 August 2019, 13:40 Sursă: REALITATEA.NET

Gheorghe Dincă ar fi crezut că cele două tinere pe care le-a răpit și pe care chiar el susține că le-a ucis sunt prostituate. Este ceea ce rezultă din declarațiile lui Dincă, a afirmat la Realitatea TV avocatul suspectului, Claudiu Lascoschi.

”Gestul lui este incalificabil. Nici el nu își explică cum de a putut să procedeze așa. Așa susține el”, a mai spus avocatul, care a precizat că suspectul are remușcări. 

În ciuda informațiilor care vehiculează un număr mai mare de victime pozibile, Gheorghe Dincă susține în continuare că a ucis două fete. ”El a negat vehement că ar exista mai mult de două victime”, a spus avocatul. 

DIICOT confirmă oficial: probele ADN din casa lui Dincă aparţin unei singure persoane

Acuzație: Cine sunt de fapt complicii lui Gheorghe Dincă

Avocatul a relatat cum a decurs uciderea Alexandrei, potrivit declarațiilor lui Dincă. 

”A văzut telefonul aprins. Așa declară el. Și-a dat seama că a sunat pe cineva și acesta ar fi fost motivul pentru care s-a certat cu ea și a lovit-o și ea a decedat ca urmare a acestei lovituri. (...) El zice că a mers la cumpărături ca să ia ceva de mâncare și să ia niște medicamente pentru Alexandra, că se simțea rău. Nu a mai cumpărat medicamente, doar de mâncare”, a relatat avocatul.

Cu privire la cealaltă victimă, Luiza, avocatul a oferit o variantă mai puțin clară. ”Există o problemă. El zice că nu își aduce de culoarea părului ei. El recunoaște că ar fi ucis-o. Dar dacă este Luiza în mod sigur, nu știu să vă spun”, a spus avocatul.

 

 

 

 

 

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL