Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"M-ai părăsit pentru iapa aia". Englezoaica nu și-a imaginat ce va păți în Dubai dacă spune asta

Tuesday, 09 April 2019, 21:45 Sursă: REALITATEA.NET

Laleh Sharavesh a fost arestată direct de pe aeroportul din Dubai unde a mers împreună cu fiica ei Paris, de 14 ani, ca să participe la înmormântarea fostului soț.

Britanica nu și-a închipuit că femeia cu care el se recăsătorise va aduce poliția pentru un comentariu injurios de pe Facebook din urmă cu trei ani. "M-ai părăsit pentru iapa aia", scrisese Laleh Sharavesh pe Facebook.

Tunisianca Samah Al Hammadi, de 42 de ani, nu a iertat-o pe britanică pentru cuvintele insultătoare și i-a făcut plângere penală.

Legile dure din Emiratele Unite spun că o persoană poate fi amendată și chiar și condamnată la închisoare pentru comentarii defăimătoare pe rețelele sociale.

Laleh Sharavesh riscă să își petreacă doi ani de închisoare și să plătească o amendă de 50.000 de lire sterline. Pașaportul i-a fost oprit, dar fetița a fost lăsată să se întoarcă la Londra, potrivit BBC.

După declanșarea unui scandal internațional, poliția din Dubai a încercat să o înduplece pe tunisiancă să renunțe la acuzații, dar femeia a rămas "încăpățânată ca un catâr".

Ea a declarat în instanță că a fost victima hărțuirii de doi ani de zile din partea britanicei și jignirile au fost mult mai grave decât cele reținute în captura de pe Facebook.

De menționat că englezoaica a fost căsătorită timp de 18 ani cu bărbatul care s-a mutat în Emirate, înainte ca acesta să moară în mod neașteptat.

Tunisianca Samah Al Hammadi:

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL