"Love story-ul" dintre Dragnea şi Firea, analizat de Cozmin Guşă şi invitaţii săi la "Romania 2019"

Sunday, 17 March 2019, 10:30, Sursă: REALITATEA.NET

Mesajul de împăcare al lui Liviu Dragnea către Gabriela Firea a fost analizat de invitaţii lui Cozmin Guşă, la România 2019. 

Adaugă părerea ta

Octavian Hoandră crede că liderul PSD nu-şi permite să se rupă de primarul Capitalei, din nevoia de a avea slujbaşi de seamă în jur. Robert Turcescu a venit cu o altă ipoteză interesantă: Dragnea vrea să se împace cu Firea pentru a-l pune în gardă pe Tăriceanu, a spus deputatul PMP.

"Încercăm să aflăm care sunt mizele subterane ale acestui joc. De ce? Pentru că Firea nu e doar primarul Bucureştiului, ci în sondaje e înaintea lui Dragnea ca intenţie de vot la prezidenţiale", a spus Cozmin Guşă.

După ce Cozmin Guşă a lansat provocarea, reacţiile invitaţilor nu s-au lăsat așteptate.

Robert Turcescu susţine că gestul lui Dragnea loveşte chiar în relaţiile din coaliţia de guvernare.

"Dragnea, lansând bezele către Firea, îi arată pisica lui Tăriceanu şi-i spune că noi avem în partid pe cineva care a deasupra ta la capitolul intenţie de vot la prezidenţiale", a afirmat Turcescu.

Candidatul PNL la alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, susţine că Dragnea îşi joacă, de fapt, ultima carte.

"Disperare, dacă Dragnea ajunge să se căciulească la Firea şi la Pandele. Sondajele pe care eu le am, le ai şi tu, sunt extrem de reale: PSD se prăbuşeşte cu o rapiditate incredibilă", a zis şi Rareş Bogdan, candidat PNL la alegerile europarlamentare.