Previziune sumbră despre Dragnea și Tăriceanu: "Românii îi vor alerga pe străzi"

Friday, 31 August 2018, 09:49, Sursă: REALITATEA.NET

Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, crede că românii îi vor alerga pe pe străzi pe Liviu Dragnea și pe Călin Popescu Tăriceanu, ale căror nume a evitat să le scrie.

Adaugă părerea ta

Daniel Dragomir a postat pe Facebook un text în care se referă la Liviu Dragnea și la Călin Popescu Tăriceanu, fără, însă, a le menționa numele.

Redăm textul fostului ofițer SRI:

"CEx-ul, cei doi Ulise si romanii

Tot vad aprinse dezbateri despre viitorul candidat al Coalitiei la presedintie.

Putin ma intereseaza cantecul asta de sirena. Nu am decis sa intru in politica pentru cantecele statului paralel. Le stiu pe de rost. De la academie.

Cei doi lideri au de ales: au curajul sa puna pe primul loc libertatea Romaniei de azi sau au nerozia sa spere la un fotoliu frumos peste un an si jumatate cu o Romanie in catuse si conflict?

Am ajuns aici pentru ca fosti lideri au ascultat sirenele statului paralel si i-au uitat pe romani! Uitati-va unde sunt ei acum!

Sper din toata inima sa nu se repete istorii recente dezastruoase.

Pana sa ii bage repede la puscarie statul paralel pe amandoi liderii, ii vor alerga romanii tradati pe strada. Nu 200 de rezistenti cu un telefon in bot, ci milioane de oameni amarati care nu mai suporta bataia de joc si combinatiile si negocierile. Pentru ca romanii nu mai pot fi pacaliti.

Nu gresiti sa ii subestimati pe cei multi si tacuti!

De ce credeti voi ca Ulise a astupat urechile tovarasilor sai cu ceara si s-a legat de catarg pentru a rezista cantecului de sirena? Credeti ca Ulise era rezist?

Nu. Ulise avea si onoare si putere!"

Alte articole din: POLITICĂ