Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lider Pro România, atac neașteptat: "Tăriceanu este un rebut politic"

Monday, 19 August 2019, 22:08 Sursă: REALITATEA.NET

Prim-vicepreședintele Pro România, Daniel Constantin, a declarat luni seara la Realitatea TV, la "Legile Puterii" că „indiferent ce se întâmplă" nici el și nici alți colegi din partid nu vor accepta să se alieze cu Călin Popescu Tăriceanu.

Mesajul tran;ant al lui Daniel Constantin a venit pe fondul discuțiilor despre formarea unor grupuri comune ALDE-Pro România în Parlament.

„Tariceanu caută și înțeleg că decizia e luată să iasă de la guvernare și să facă alianță cu Pro România. Indiferent ce se întâmplă, eu ca fondator al Pro România nu o să fiu niciodată de acord să facem vreo combinație politică cu dl Tăriceanu. Sunt și alții care nu vor fi niciodată de acord. Pro România s-au construit pentru viitor. Unii colegi vor grupuri comune. Tăriceanu este un rebut politic, au zis cetățenii la vot", a declarat Daniel Constantin la "Legile Puterii".

Între timp, continuă scandalul între PSD şi ALDE, iar șefa Guvernului Viorica Dăncilă, pune paie pe foc. Șefa PSD nu a venit la şedinţa Coaliţiei, pe care tot ea a programat-o.

Călin Popescu Tăriceanu şi ceilalţi lideri ai ALDE și PSD au discutat în absența ei, fără să ia însă și o decizie. Din comunicările publice, de pe Facebook, cele două partide par să fi tras concluzii diferite în urma întâlnirii.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL