Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Klaus Iohannis, reacţie dură după tragedia adolescentei de la Caracal

Friday, 26 July 2019, 17:22 Sursă: REALITATEA.NET

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, este profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal și este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să salveze o adolescentă care și-a pierdut viața în condiții dramatice. Circumstanțele în care a acționat criminalul trebuie clarificate de urgență.", a transmis şeful statului, într-un comunicat de presă. 

Totodată, președintele a anunțat că va solicita o anchetă completă în ședința CSAT de marți.

"Președintele României va solicita în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc marți, 30 iulie a.c., o anchetă completă privind modul în care a acționat în acest caz fiecare instituție responsabilă", spune Iohannis.

În situația în care se va dovedi că s-au luat măsuri greșite sau cu întârziere, "vinovații vor trebui aspru sancționați", punctează șeful statului.

"Toate problemele care vor fi identificate este obligatoriu să fie rapid rezolvate pentru că siguranța cetățeanului trebuie să fie garantată de instituțiile statului", se arată pe finalul comunicatului.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL