Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Kamara: De când mi-am luat trotinetă economisesc 1800 de lei pe lună

Thursday, 20 August 2015, 18:45 Sursă: REALITATEA.NET

Solistul trupei AlbNegru nu a fost niciodată pasionat de mașini, dar la taxi era nevoit să apeleze zilnic, iar astfel cheltuia sume enorme. Stres, agitație multă, soferi indisciplinați și multe alte neplăceri l-au făcut să caute o alternativă. A descoperit trotineta electrică, iar de atunci avantajele au început să curgă.

“De când mi-am luat Trotinetă Electrică viața mea este mai dinamică, mai frumoasă și chiar mai palpitantă. Pot să ajung în timp record dintr- o parte în alta a orașului, pentru ca este un mijloc de transport de oraș, fără să fiu stresat”, povestește Kamara, membrul trupei AlbNegru.

Și-a cumpărat două trotinete, să fie sigur că una e încărcată mereu.

Încărcarea trotinetei electrice E-TWOW durează 2-3 ore, în funcție de modelul ales. Cu toate astea, Kamara nu s-a mulțumit cu o trotinetă. Și-a luat două. Una obișnuiește să o mai împrumute și soției, care încă nu a renunțat la mașină.

Cel mai mare avantaj de care se bucură Kamara este economia financiară.

“Dacă mă gândesc la economie... cheltuiam pe lună, in medie, 1800 de lei, doar pe taxi, pentru ca eu nu conduc. Acum îi economisesc pe toți. E fantastic. Sunt printre primii care au avut o astfel de trotinetă și mă bucur că am descoperit-o. Am făcut peste 1000 de km cu trotineta și nu aș mai renunța la ea pentru nimic în lume. Pardon, la ele, că am două. Mă bucur că am reușit să și colaborez cu cei de la E-TWOW, care sunt niște profesioniști”, ne-a mai spus Kamara, imagine a Trotinetelor Electrice E-TWOW în România.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL