Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jandarm filmat când lovește cu piciorul un tânăr, după ce îi verifică actele

Monday, 06 April 2020, 13:15 Sursă: Realitatea.net

În filmul postat pe YouTube se observă un polițist, un jandarm și un tânăr, major, cu o bicicletă. Polițistul și jandarmul făceau parte dintr-o patrulă mixtă, care verifica respectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 4 privind circulația pe drumurile publice. Cei trei poartă o discuție, la un moment dat, oamenii legii verifică un document, posibil, o declarație pe propria răspundere privind circulația în zonele publice conform Ordonanței Militare nr.4. La final, când a fost lăsat să plece tânărul a fost lovit cu piciorul de jandarm.

"Și dacă era altul mai dădeai în el?", spune revoltată femeia, care a filmat de la fereastra apartamentului incidentul.

Se pare că tânărul ar fi solicitat zilele trecute intervenția ambulanței, motivând că a luat contact cu o persoană infetată cu COVID-19. Ambulanța SMURD s-a deplasat la acel caz inclusiv cu izoleta, dar nu s-a confirmat.

"Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la modul în a acționat un lucrător din cadrul IJJ BRĂILA, vă comunic faptul că la nivelul inspectoratului a fost constituita o comisie de verificare a acestor aspecte. În termenul cel mai scurt vom reveni și cu alte informații. Cert este că nu tolerăm în niciun caz un comportament abuziv", a declarat locotenent Sorin Neftode, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brăila.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL