Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Îţi rozi unghiile? Un bărbat a făcut de atac de cord şi a murit din cauza asta

Monday, 27 March 2017, 21:15 Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Marea Britanie şi-a pierdut viaţa din cauza acestei deprinderi. John Gardener şi-a muşcat unghiile atât de râu încât acestea au început să sângereze. Rana s-a infectat, iar bărbatul a suferit un atac de cord fatal din cauza infecţiei, scrie descopera.ro.

Doctorii spun că Gardener îşi rodea în mod obsesiv unghiile, iar de-a lungul anilor a devenit imun la durere. Unghiile sale erau mereu într-o stare proastă şi de multe ori sângerau, iar bărbatul nu mai simţea mare lucru în acea regiune a corpului. În ultima vreme, el suferea de anxietate şi de depresie, motiv pentru care obiceiul de a-şi roade unghiile s-a înrăutăţit. 

Gardener a fost internat în spital în luna septembrie cu septicemie, iar iniţial a fost tratat doar cu antibiotice, deoarece nu dorea să-şi piardă degetul. Totuşi, opt zile mai târziu, doctorii au fost forţaţi să-i amputeze vârful degetului. Totuşi, chiar şi aşa, bărbatul a murit la două săptămâni după internare, în ciuda faptului că prezenta semne de îmbunătăţire şi că nu suferea de febră.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL