Italian suspectat că face parte dintr-o reţea de trafic de droguri de mare risc, prins la Ploieşti

Tuesday, 18 August 2015, 12:56 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, marţi, de Poliţia Prahova, poliţiştii au prins, luni, la Ploieşti, un bărbat în vârstă de 54 de ani, pe numele căruia autorităţile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru trafic de droguri de mare risc, potrivit Mediafax.

Italianul, originar din Citta di Castello, era dat în urmărire internaţională, pe numele său fiind emis un mandat european de arestare de către autorităţile judiciare din Italia, pentru trafic de droguri de mare risc.

Concret, italianul este suspectat că face parte dintr-o reţea organizată specializată în trafic de haşiş, heroină şi cocaină.

Pentru depistarea italianului, poliţiştii români au beneficiat de date şi informaţii obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul dat în urmărire internaţională a fost reţinut pentru 24 de ore şi se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Prahova, urmând să fie prezentat judecătorilor de la Curtea de Apel Ploieşti, care vor dispune măsurile legale până la predarea sa către autorităţile din Italia.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL