iPhone 6: Noi detalii despre următorul smartphone Apple au scăpat pe internet

Monday, 03 March 2014, 12:25 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

În continuare, sunt foarte puţine şanse ca Apple să renunţe la ciclul de lansare a unui nou model de iPhone în fiecare toamnă, pentru o lansare în primăvară sau vară. Aceste detalii insignifiante nu afectează însă în nici un fel ciclul alert de zvonuri pe marginea mult râvnitului iPhone 6.

Mai multe surse au confirmat deja că anul acesta vom vedea unul sau două iPhone-uri cu diagonale mai mari decât în anii trecuţi. Aceeaşi informaţie este reconfirmată acum prin imaginea de mai sus, în care se poate vedea, în extrema dreaptă, că diagonala efectivă a unui display ipotetic este mult mai mare decât în trecut.

În cazul în care acest panou se confirmă a fi adevărat, gigantul din Cupertino s-ar putea mândri cu o performanţă impresionantă – mărirea semnificativă a diagonalei ecranului fără mărirea efectivă a aparatului. Ca de fiecare dată în astfel de cazuri, sursele confirmă că imaginea este autentică şi înfăţişează o piesă folosită de Apple într-unul din prototipurile pentru viitorul smartphone. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE