Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Inovațiile medicinei dentare, la ediția de primăvară a expoziției Denta

Monday, 25 May 2015, 17:12 Sursă: REALITATEA.NET

Intre 28 şi 30 mai, cele mai noi soluţii şi tehnologii din medicina dentară sunt prezentate la ROMEXPO. Echipamente de ultimă generaţie şi produse profesionale pot fi analizate live, timp de 3 zile, în cadrul celei mai reprezentative manifestări din domeniul medicinii dentare din România.

DENTA este un eveniment dedicat preponderent publicului specialist – cabinete şi clinici stomatologice, cât şi celor care sunt în căutare de produse profesionale pentru uzul casnic.

Expoziţia profesioniştilor în stomatologie reuneşte companii din România şi din străinătate, participanţi de tradiţie la acest eveniment, precum şi branduri care îşi fac apariţia în premieră. Aceştia prezintă echipamente, instrumentar, accesorii, materiale şi aliaje dentare, implanturi, produse de igienă orală şi produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentară.

Tematica DENTA

- cabinete de medicină dentară (echipamente, instrumentar, accesorii, materiale, produse chimico-farmaceutice);
- laboratoare de tehnică dentară (echipamente, instalaţii, materiale, instrumentar);
- servicii, informaţii, comunicare şi organizare (service pentru echipamente, sisteme de procesare date clienţi, media, publicitate);
- produse de igienă orală.

Despre DENTA 2014

Ediţia precedentă a evenimentului a avut loc în toamna anului trecut şi a atras 151 de companii din 14 ţări – Belgia, Bulgaria, China, Cehia, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Germania, Israel, Italia, Marea Britanie, Moldova, Pakistan, România şi Slovacia. Suprafaţa totală de expunere a depăşit 8000 metri pătraţi, evenimentul fiind vizitat de peste 4000 de specialişti în domeniu.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL