Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incendiu puternic la un depozit de carmangerie. O hală a fost distrusă

Monday, 27 July 2020, 09:51 Sursă: Realitatea.net

Pompierii au fost alertați în jurul orei 03:40 în legătură cu izbucnirea incendiului. După patru ore de luptă cu flăcările, focul a fost stins. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Incendiul a prezentat un risc ridicat de pericol deoarece lângă hala cuprinsă de flăcări se afla un rezervor cu GPL, care alimenta instalațiile tehnologice. Flăcările au distrus o hală de 400 de metri, construită din panouri termoizolante (tip sandwich), 100 de tone de carne, un motostivuitor şi o liză electrică. În urma intervenției pompierilor, au fost salvate două hale şi o clădire de birouri, aflate în imediata vecinătate.

Pentru stingerea incendiului au fost trimise patru autospeciale cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. În sprijinul pompierilor militari a acționat și SVSU Odobești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, potrivit vrancea24.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL