Incendiu la AFI Cotroceni! Persoanele aflate în interior au fost evacuate

Tuesday, 10 December 2019, 10:58 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Pompierii au fost chemați să intervină într-un mall din Capitală, după ce alarma de incendiu a pornit.

La AFI Palace Cotroceni s-a declanșat un incendiu marți dimineața. Toate persoanle aflate în interiorul mall-ului au intrat în panică, în momentul în care s-a declanşat alarma de incendiu şi au fugit spre ieşire.

Incendiu a pornit într-o cameră tehnică de restaurant. Fumul a ajuns la clienții restaurantului.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 10:30.

Reprezentanții Mall-ului spun că activitatea a fost reluată, iar că daunele nu au fost însemnate.

”Marți dimineață, în AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta s-a declanșat de la unul dintre echipamentele de pe acoperiș, fiind rapid sesizat de echipa mall-ului, fiind stins imediat prin intervenția promptă a agenților pe zona de securitate la incediu din cadrul centrului comercial.

Menționăm că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă în interiorul mall-ului, fiind doar degajări de fum preț de câteva secunde. În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a avut de suferit. Procedura de intervenție într-o astfel de situație a fost respectată.

Pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate. Activitatea în AFI Cotroceni se desfășoară în mod normal la acest moment. Echipe specializate urmează să stabilească cauza producerii evenimentului”, a declarat Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri