Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gheorghe Dincă, dus în subsolul casei. Ce au găsit criminaliştii azi în curtea suspectului

Friday, 02 August 2019, 12:49 Sursă: REALITATEA.NET

Anchetatorii au reluat vineri, la o săptămână de la începerea percheziţiilor, cercetările la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, în prezenţa acestuia, el fiind suspect în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Citiţi şi:

Cine e bărbatul care îşi spune "Îngerul alb" şi pe care Cumpănaşu îl acuză că e complice cu Dincă

Se pare că bărbatul de 66 de ani a fost dus de anchetatori în subsolul casei, pentru a identifica noi locuri în care ar fi putut ascunde eventualele cadavre sau rămăşiţe umane. Surse judiciare susţin că au fost reluate căutările de la zero în curtea lui Dincă şi că aceste verificări vor dura cel puţin 4 zile.

Criminaliștii au găsit oase în vegetația din curtea suspectului din Caracal și vor sparge gropile betonate. Pentru asta, au adus un buldozer la faţa locului.

DIICOT: "Inculpatul şi-a menţinut declaraţiile"

Mihaela Porime, purtător de cuvânt, a declarat că DIICOT structura centrală a preluat dosarul cazului Caracal, în care inculpatul Gheorghe Dincă este acuzat că a ucis două adolescente în incinta locuinței sale.

"Am intervenit la domiciulul inculpatului în urmare a preluării dosarului de la DIICOT ST Craiova la structură centrală. Vom efectua o cercetare criminalistică, complexă și amănunțită împreună cu polițiști din cadrul serviciului Omoruri, Poliția Capitalei, Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate și Institul Național de Criminalistică”, a declarat Mihaela Porime.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL