Gest șocant al unui tânăr: Și-a dat foc după o ceartă cu tatăl său. Reacția părintelui după tragedie

Wednesday, 21 August 2019, 14:33, Sursă: REALITATEA.NET

Gest șocant al unui tânăr de 25 de ani, din Medgidia, după o ceartă cu tatăl său. Acesta și-a dat foc în propria mașină, sub podul de pe Autostrada Soarelui de la kilometrul 197. Un șofer care trecea prin zonă a observat mașina în flăcări și a sunat la 112. 

Adaugă părerea ta

Tânărul a fost transportat la spital cu arsuri grave pe 90% din suprafața corpului. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

Înainte să se autoincendieze, tânărul care era proaspăt absolvent al Universității Maritime din Constanța, a făcut un live pe facebook în care își explica gestul.

În finalul mesajului, tânărul extrem de afectat, îi cere iertare mamei lui cu lacrimi în ochi.

Imediat după ce a văzut postarea fiului său, tatăl tânărului a comentat pe Facebook în apărarea sa și nu a ratat ocazia să-și jignească fiul și în ultimul ceas.

„Cu acordul şi permisiunea voastră acest "nenorocit"de tată care azi a înţeles că timp de 26 de ani a crescut un şarpe, nu un copil. Cei care vor să audă adevărul mă pot contacta când vor. Aviz viitorilor părinţi.“ a scris tatăl.

Tânărul se află în acest moment în stare gravă, la terapie intensivă, cu arsuri pe 90% din suprafața corpului, iar medicii sunt rezervați în legătură cu șansele lui de supraviețuire.