Galaxy Gear 2 şi Gear Fit: Samsung publică prețurile oficiale

Thursday, 20 March 2014, 11:51 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

La câteva săptămâni distanţă de la lansarea noilor ceasuri inteligente, cei de la Samsung au făcut public, în sfârșit, un preț Galaxy Gear 2 şi un preț Gear Fit, scrie playtech.ro.

În cadrul unui eveniment Unpacked desfăşurat luna trecută la Barcelona, Samsung a anunţat mai multe gadgeturi. Pe lângă mult aşteptatul Galaxy S5, gigantul sud-coreean a anunţat atunci trei modele de smartwatch-uri. Este vorba de Galaxy Gear 2, Galaxy Gear 2 Neo şi Gear Fit. Deşi, la momentul respectiv, le-am detaliat funcţionalitatea prin intermediul mai multor materiale, acum este prima dată când aflăm nişte preţuri oficiale pentru respectivele aparate.

Aliniindu-se în mare parte cu preţul primei generaţii de Galaxy Gear, odată cu lansarea Galaxy Gear 2 şi Gear Fit de ieri din Taiwan, Samsung a confirmat un preț Galaxy Gear 2 de 300 de dolari şi 200 de dolari pentru Fit. În principiu, aceste valori se vehiculau de ceva timp pe site-urile de specialitate, dar este bine de ştiut că au fost confirmate oficial. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE