Fraţii Cămătaru, din nou în vizorul poliției. Incidentul de la CAB le aduce noi audieri

Friday, 28 August 2015, 16:42 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Fraţii Ion şi Vasile Balint, alias Nuţu şi Sile Cămătaru, şi alţi patru membri din gruparea lor au fost aduşi, vineri, la Poliţia Capitalei, pentru a fi audiaţi după altercaţia ce a avut loc, joi, la Curtea de Apel Bucureşti, unde aceştia erau judecaţi. Ei vor fi interogaţi în dosarul de loviri şi alte violenţe, deschis joi de poliţişti, în urma incidentului de la CAB.

În timp ce era condus în sediul Poliţiei Capitalei de mascaţi, Nuţu Cămătaru a declarat că el n-a făcut nimic, informează Mediafax.

"Eraţi şi voi acolo (la CAB, n.r.)", le-a spus el jurnaliştilor.

Membrii mai multor grupări interlope din Capitală, printre care şi fraţii Cămătaru, au fost joi la sediul CAB, unde sunt judecaţi sub acuzaţia de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup. În total, sunt 20 de persoane judecate în dosar.

Mai multe persoane aflate la proces au intrat într-un conflict pe holurile Curţii de Apel Bucureşti.

Robert Gabriel Buşă, zis Robert a lui Ioc, inculpat în dosar a fost dus de la sediul instanţei la spital, având o rană în zona nasului. Înainte de sosirea ambulanţei, el a susţinut că a fost tăiat de Vasile Balint, zis Sile Cămătaru.

După ce Buşă a fost dus la spital, au fost luaţi de la CAB şi duşi la Secţia 14 de Poliţie pentru audieri Vasile şi Ion Balint, soţia acestuia din urmă, şi alţi cinci bărbaţi, care erau la proces. Toţi au fost audiaţi în calitate de martori.

Robert Buşă a făcut parte din clanul Cămătarilor şi a fost arestat după ce a participat, alături de aceştia, la o serie de conflicte violente. Ulterior, el s-a distanţat de Cămătari, care nu l-ar fi ajutat cu bani cât era în arest.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri