Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fostul Episcop al Hușilor, cercetat pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu minori

Wednesday, 24 January 2018, 14:00 Sursă: REALITATEA.NET

Având în vedere calitatea de înalt ierarh a suspectului, ancheta este instrumentată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, scrie Agerpres.

"O serie de persoane vor fi citate şi urmează să fie audiate la Poliţia Municipiului Huşi. Dosarul este insrumentat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, poliţiştii din Huşi fiind delegaţi să efectueze o serie de audieri", au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Corneliu Bârlădeanul a reclamat, anul trecut, la DNA Iaşi, faptul că este şantajat de trei preoţi care i-ar fi cerut bani sau funcţii pentru a nu face publică o înregistrare în care prelatul ar apărea în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu o persoană despre care se crede că era un elev de la Seminarul Teologic Huşi, actualmente preot într-o parohie din judeţul Vaslui.

În urma acestui incident, Corneliu Bârlădeanul s-a retras din funcţie, dar a rămas cu titlul de episcop. El locuieşte la Mănăstirea Văratec, în judeţul Neamţ.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL