Florin Călinescu, reacţie spumoasă după ce a văzut că Viorica Dăncilă e huiduită prin ţară

Saturday, 11 May 2019, 17:59 Sursă: REALITATEA.NET

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, în comuna timişeană Giarmata, că acele persoane care au întâmpinat-o cu proteste în vizitele din ultimele zile pe care le-a întreprins în mai multe oraşe transilvănene au acest drept, însă ar fi putut să o facă în mod civilizat, fără violenţă şi jigniri.

"Cred că într-o democraţie, fiecare partid trebuie să-şi spună punctul de vedere, dar într-o lume civilizată în care există respect, aceste lucruri se pot spune într-un mod politicos, să arate că poţi veni cu argumente, şi nu cu jigniri şi violenţă. Oamenii pot protesta, este dreptul lor, dar nu pot înţelege şi cred că mulţi dintre români nu pot accepta modul în care se manifestă. În momentul în care vii cu violenţă şi cu jigniri, înseamnă că nu ai argumente", a afirmat Viorica Dăncilă.

Florin Călinescu a avut o reacţie spectaculoasă după ce a văzut că Viorica Dăncilă e huiduită prin ţară.

"Dl. Viorica, huiduită cu ocazia deplasărilor prin ţară, e siderată. Băi, s-o dessidereze careva...", a postat Florin Călinescu pe Facebook.

Sâmbătă, Viorica Dăncilă a făcut o baie de mulţime printre simpatizanţii de la Galaţi, cu agenţii SPP alături, unde a şi făcut o gafă, crezând că se află la Iaşi.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL